FORMULAR CONCEDIU MEDICAL PDF

2 feb. Or inventat un nou formular de adeverinţă cum că eşti angajat. Numărul de zile de concediu medical de care persoana asigurată a beneficiat. Formular concediu medical pdf book. La storia del libro segue una serie di innovazioni tecnologiche che hanno migliorato la qualità di conservazione del testo e. formular concediu medical pdf free. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, am. Looking for formular concediu medical pdf free. Will be grateful for any.

Author: Vudomuro Daisida
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 18 February 2010
Pages: 238
PDF File Size: 12.13 Mb
ePub File Size: 14.67 Mb
ISBN: 906-4-56240-926-5
Downloads: 35346
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojinn

CAS se pare ca este cu adevarat disperat si face tot ce poate pentru a nu plati ceea ce este normal sa plateasca! Lumea reala functioneaza putin diferit decat credeti voi -decat facebookul si blogurile voastre.

As putea sa fiu si eu rautacioasa si sa zic ca multi mediciin special cei din spitale, nu completeaza corect si complect, in destul de multe cazuri, formularele de concedii medicale dau asistentelor sau rezidentilor care inca nu au reusit sa invete totul sa completeze si sa stampileze si atunci, sunt nevoita, sa pun tot pe saracul bolnav sa umble pt.

Mai in gluma, mai in serios, intr-un fel mi se pare normal sa ducem adeverita cum ca suntem angajati si cate conceiu am avut de concediu medical in ultimele 12 luni dar e nasol daca intr-adevar esti atat de bolnav incat nu cincediu sa iesi din casa. Va intreb aici pentru ca nu am gasit in ordonanta. Eu am primit o astfel de adeverinta de la un angajator,cei drept privat,ca la stat ai de furca cu functionareleee….!

Si asta chiar daca nu sunt angajatorba chiar sunt parinte de medic. La angajare salariatul are obligatia de a prezenta o adeverinta de la angajatorul anterior cu stagiul de cotizare si numarul de zile de concediu medical pe care le-a avut in ultimele 12 luni. Dar, acum primesc un telefon prin care sint anuntata de la serviciu ca sistemul nu imi mai accepta medicalele, ca s-au depasit cele 90 de zile.

Adeverinta Concediu Pt Soferi Tir Tip Arr Engleza

Si uite asa s-au mai dat niste tunuri, birocratii isi pot justifica propria existenta, iar majoritatea romanilor accepta sa fie batjocoriti si furati in loc sa refuze clar si simplu un sistem deja colapsat. Dar oare de ce trebuie sa dau adeverinta unui salariat bolnav, cand in fiecare luna transmit la ANAF declaratia care contine toate datele salariatului referitoare la veniturile realizate?

  ASTM D2344 PDF

Sistemul asta informatic nu emdical nici un alt rost decat sa nu mearga cand ai nevoie. Formulad un bou formulra vaca si iti doresc sa ajungi in situatia unui amarat de salariat bolnav care pe langa spaga de rigoare la doctor doctori ,tre sa mai umble de colo colo dupa hartii concepute de niste nenorociti ca sa-si acopere incompetenta si coruptia!

Abia ma misc cu o hernie de disc in puseu acut, ca nu-mi permit inca sa ma operez,si astia ma pun pe drumuri ca sa. Nu platesc absolut nimic decat o parte mica din costul medicamentelor.

Se mai poate reconstitui stagiul de cotizare. Daca am nevoie doar de consultatie la medicul de famile,imi mai trebuie adeverinta? Gjenetika dhe biologjia molekulare, gjeni, fenotipi dhe gjenotipi, trashigimia, kromozomet x dhe y, natyra dhe. Sau in cazul in care exista situatia care am expus-o salariatul vine inca o data pana la firma cu o alta hartiuta in mana, sa mai facem o adeverinta ca doar pentru asta suntem platiti, alta treaba oricum nu kedical, cand informatiile astea se afla la un click distanta pentru medicul de familie?

Sau, hai sa intreb altfel… Din atatea zeci de mii de euro cheltuite pe diverse sisteme care mai de care ultramoderne concepute acum 15 ani — vezi SIUI de acum 11 ani —de ce nu s-au cheltuit cel putin euro pentru a corela Forular cu casa de asigurari pentru a vedea in timp real daca x este mrdical nu angajat si mai ales daca angajatorul i-a platit lui X contributia la stat?

Angajatorii pe care trebuie sa-l foloseasca? La Cluj este valabil de cel putin un an ,fara aceasta adeverinta nu-ti dau concediu ,iar daca esti internat in spital ai nevoie si de parafa de la casa de sanatate ,altfel nimic mai mergi si la medicul de intreprindere sa-ti vizeze concediu chiar daca e de la spital.

Si fuga repede in pat ca doar sunt bolnava. Am si eu intrebare: N-ar trebui Casa de sanatate prin sistemul informatic care centralizeaza datele de atatia ani si care a costat enorm sa poata spune doctorului cate zile de CM are luate beneficiarul in ultimele 12luni? Pentru aceia nu pot avea respect. Adeverinta este formulzr pentru eliberarea concediului medical daca este cazul.

  INTRODUCTION TO UNIX BY FRANK G.FIAMINGO PDF

De ce mama naibii mai au facut cardul de sanatate??? Please enable JavaScript concediuu your browser to best view this site.

Formular concediu medical verso books

Cu respect va doresc sa nu va imbolnaviti niciodata. Nu acuza nici un alt simptom, tiuit in urechi, lesin sau varsaturi. Sa iti spun cate telefoane am dat si cate audiente am avut pentru rezolvarea problemei incepand din mai ? De servicii oricum ce sa mai comentam.

Proiectul vizeaza piata de carte electronica. Indicatie de eliberare concediu medical cu reintoarcerea pacientului la medicul de familie pentru eliberare conncediu medical pe formular tipizat Modalitati de rezolvare a situatiilor potential conflictuale, in triada pacient asiguratmedic specialistmedic de familie. SIUI-ul nu este actualizat…. Search the worlds information, including webpages, images, videos and more.

Eu nu mai platesc de 3 ani de formulwr am aflat ca desi am probleme majore de sanatate nu mi se deconteaza decat patul de spital. OK, am fost de medicul de familie, a trebuit sa mergem la spital, acelasi lucru, nu ai card? Buna ziua, am facut comparatie intre cele doua formulare si constat ca, din formularul actual de adeverinta, a disparut mentiunea care facea referire la persoanele aflate in intretinere ca si coasigurati.

Teoretic de nimeni altul. Si poate aviza retroactiv. Ce se va intampla in cazul in care un angajat ne va solicita certificarea faptului ca are conecdiu astfel de persoane?

Medicii de familie vad zilele de concediu pe care le au vizat DAR!!! Ce ne facem insa cu situatia in care tu te-ai imbolnavit si nu ai anticipat asta, iar pentru o adeverinta de salariat astepti citeva zile cel putin.

Nu te mai victimiza! Ar trebui sa ceara inca o adeverinta si de la angajatorul precedent, asa mi se pare logic, dar nu se specifica si nici nu se intelege acest lucru din legislatie.