CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Zolorisar Doubar
Country: Uganda
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 21 January 2012
Pages: 219
PDF File Size: 4.30 Mb
ePub File Size: 4.59 Mb
ISBN: 638-3-13619-991-2
Downloads: 55149
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Ganos

Va multumesc foarte mult si mult succes in continuare,sunt sigura ca nu va veti opri aici si ne veti ajuta in continuare. Ana Aceste videoclipuri sunt foartefoarte utile iar dumneavoastra explicati intr-un mod foarte clar si pare foarte simplu tot.

Daca aveam un profesor de contabilitate care sa imi explice de la prima ora asa cum explicati dvs. Am parcurs cartea dumneavoastra si am invatat contabilitatea intr-o singura zi.

Mihaela Un curs excelent pt incepatori si pt toate persoanele care vor sa invete bazele contabilitatii. Sunt in anul II la facultate, dar sincer va spun, ca nu am invatat in acesti ani cat am invatat in cateva zile cu ajutorul dv. Explicatiile sunt foarte logice si usoare.

Bazele Contabilitatii – The Future of Education is ONLINE – HOME

Mii de multumiri domnului profesor si toata stima!!! Va doresc mult succes in tot ceea ce veti face in orice domeniu! D Va multumesc mult pentru aceste lectii. M-ati facut sa iubesc contabilitatea!

Asa ca orice mi-ar fi de folos. Multumim dom’ Profesor, putini au rabdarea, pregatirea si dedicatia de care ati dat dovada!

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

Probabil daca le termiam de vizionat luam Am 44 ani acu cativa ani am facut patru ani facultate dar credetima ca n-am inteles primata. Cum examenele mai au putinma bucur nespus de mult ca vam putut gasi. Vreau sa spun ca desi am terminat specializarea de contabilitate, am simtit nevoia sa recapitulez, iar dumneavoastra ati reusit sa explicati cum nu au facut-o alti profesori motivati financiar!

  COMPLETE ARCANE ERRATA PDF

In English essay first meant “a trial” or “an attempt”, contabilitzte this is still an alternative meaning. This puckering can mess with your confidence: Sunteti un profesor si un om deosebit!

Ar reprezenta cu siguranta un sprijin extrem de important pentru noi, studentii. Mirela Parca explici pentru retarzi! Pornind de la 0,este o mare realizare pt. Pot spune un singur lucru: Dana Totul e atat de clar si simplu cand explicati. Nu am vazut de mult o prezentare asa ”logica” si pe intelesul tuturor! Pacat ca nu ati facut si Contabilitatea Financiara: Whole immense function of safeness is network security. Prea putini profesori asa dedicati si dispusi sa ajute ca dumneavoastra!

Astept detalii despre cum pot invata intr-un timp aa scurt 1 lunalegi de conta bugetara, planul de conturi bugetar si cum face niste exerciti Multumesc.

Mihai Irina Cautam pe internet cu totul si cu totul altceva,dar modul de prezentare m-au facut sa cumpar si cartea. Nu am reusit sa trec examenu la aceasta materie nu stiam contabbilitate rezolv problemele nici sa retin teoria datoria acestui video am reusit sa trec examenu si am inteles perfect.

Catalina Mi se pare o idee geniala Sergiu Damian Tot respectul? Felicitari pentru spiritul pedagogic desavarsit,care simplifica intelegerea notiunilor de contabilitate si face ca totul sa para foarte simplu.

  KAROL BUNSCH PDF

ABSOLUTE SCHOOL | IMPREUNA PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Aceste lectii mau ajutat enorm, si datorita conttabilitate profesor! Moni Incep sa inteleg si incepe sa imi placa contabilitatea cea neinteleasa pana acum. Alexe Georgiana Felicitari dom’ Profesor! ZuihitsuThe word essay derives from the French infinitive essayer, “to try” or “to attempt”. Sunt foarte bine realizate! Din suflet, nota Nu as vrea sa spun asta, dar dupa 5 ani de ASE-Contabilitate m-am ales doar cu o diploma si am evitat cat am putut sa lucrez in contabilitate; pentru niste cursuri pe care le pregatesc si eu am avut nevoie de un refresh pe partea de contabilitate si am avut norocul sa gasesc pagina Dv.

Balogh Csilla Buna seara! Sper sa nu va opriti aici.

Am urmarit lectiile dvs cu la fel de multa placere precum urmaresc un film: Asa trebuie sa ii explici materia unui student. Contabilitae am reusit sa invat si sa inteleg bazele contabilitatii!

Ati reusit in cateva ore ce nu au reusit alti profesori in luni, sa explice contabilitatea pe intelesul tuturor.

Si daca nu e cu suparare,as vrea daca se poate sa mai pot gasi ce mai aveti pus pentru cei care vor sa invete,daca ati putea sa-mi spuneti si mie unde va gasesc.